ΠΡΟΦΙΛ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Αγαπητοί επισκέπτες καλώς ήρθατε στον προσωπικό μου ιστοχώρο.

tzoumaili

Σε μια εποχή, όπου η τεχνολογία και οι νέες μορφές επικοινωνίας κινούνται με αλματώδεις ρυθμούς, όπως ακριβώς και οι εξελίξεις στον κλάδο των νομικών υπηρεσιών, θεώρησα αναγκαία τη δημιουργία της παρούσας ιστοσελίδας, τόσο για την άμεση επαφή με όλους εσάς, όσο και για την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη ενημέρωσή σας για θέματα νομικού ενδιαφέροντος.

Μετά από μια σειρά επιλεγμένων και σημαντικών συνεργασιών με καταξιωμένα δικηγορικά γραφεία, πήρα την απόφαση το Σεπτέμβριο του 2010 να δημιουργήσω τη δική μου επαγγελματική έδρα. Επρόκειτο για μια απόφαση, αρκετά εύκολη, αφού η νέα οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα στη χώρα μας, εμφανίζει περιθώρια για νέες και καινοτόμες ιδέες.

Τις ιδέες μου αυτές επιχειρώ να κάνω πράξη μέσα από αυτή μου τη προσπάθεια, ιδέες, οι οποίες έχουν να κάνουν με καλύτερες νομικές υπηρεσίες και δίνουν στον πολίτη τη δυνατότητα να νιώθει ασφαλής. Για τη νέα γενιά, την οποία κι εκπροσωπώ, ασφαλής πολίτης σημαίνει ύπαρξη ειλικρίνειας κι εμπιστοσύνης μεταξύ των ανθρώπων, αξίες που είναι πλέον σπάνιες στη καθημερινότητά μας κι ακόμα πιο δυσεύρετες στις επαγγελματικές σχέσεις. Ακόμη, ασφαλής πολίτης σημαίνει δικαίωμα αλλά και δυνατότητα στην ενημέρωση και την πληροφορία, δύο στοιχεία που είτε είναι συχνά διαστρεβλωμένα, είτε μας κοστίζουν ακριβά. Αυτές τις αρχές κι αυτά τα στοιχεία ήθελα πάντα να συνδυάσω και να υπηρετήσω σαν δικηγόρος, γιατί αυτά σπανίζουν κι αυτά αναζητά σήμερα ο πολίτης, ο οποίος πλέον είναι γνώστης των καταστάσεων εκμετάλλευσης και παραπλάνησης και δεν έχει περιθώρια για περιττές δαπάνες.

Πρέπει λοιπόν, οι έγκυρες κι εμπεριστατωμένες νομικές υπηρεσίες να πάψουν να αποτελούν προνόμιο για λίγους, διότι είναι δείγμα πολιτισμού και προόδου η εφαρμογή της ισονομίας με μοναδικό κριτήριο την απονομή δικαιοσύνης κι όχι τη δυνατότητα της «τσέπης».

Αυτές είναι οι δικές μου οι ιδέες, όπως και πολλών νέων ανθρώπων, που ακούγαμε από παιδιά ότι η «δικαιοσύνη είναι τυφλή» και αντιληφθήκαμε μεγαλώνοντας, πως είναι πλέον στα δικά μας χέρια για το εάν θα αλλάξει ή όχι.

Για να μοιραστούμε τις παραπάνω ιδέες και να εγκαινιάσουμε μια νέα προσέγγιση των νομικών υπηρεσιών, που θα συνδυάζουν την καινοτομία, την εμπειρία και την λογική και προσεγμένη αντιμισθία, θα ήταν μεγάλη μου τιμή να γνωρίσω τον καθένα σας από κοντά.

Με τιμή κι εκτίμηση

Ευστρατία Θ. Τζουμαϊλή

Το δικηγορικό γραφείο «ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ ΤΖΟΥΜΑΪΛΗ – ΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ» με την επιστημονική κατάρτιση και πείρα, που διαθέτει, την αδιάλειπτη παρακολούθηση και ενημέρωση σε θέματα Νομοθεσίας αλλά και Νομολογίας των εθνικών δικαστηρίων, εγγυάται τόσο την ποιότητα των παρεχόμενων νομικών υπηρεσιών, όσο και την άμεση και πλήρη διεκπεραίωση όλων των υποθέσεων που του ανατίθενται. Το Δικηγορικό Γραφείο βρίσκεται στην οδό Μητροπόλεως, άνωθεν της Alpha Τράπεζας στον 6ο όροφο. Το ωράριο λειτουργίας του γραφείου είναι σε καθημερινή βάση από τις 8.00 έως τις 17.00.