ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Δικηγόρος Ευστρατία Τζουμαϊλή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη των Σερρών. Το έτος 2001 εισήχθη στη  Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης απ’ όπου και αποφοίτησε επιτυχώς το έτος 2005. Παρακολούθησε μέρος των σπουδών της στο Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Robert Schuman του Στρασβούργου. Είναι κάτοχος τριών μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών: 

1. Μεταπτυχιακού Τίτλου του Τμήματος Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με ειδίκευση στο ΣυνταγματικόΔιοικητικό και Φορολογικό Δίκαιο,

2. Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών της ιδίας Σχολής στο Δίκαιο Επιχειρήσεων & Εταιριών, Δίκαιο Αγοράς, Δίκαιο Προστασίας του Καταναλωτή και Εργατικό Δίκαιο.

3. Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Ελλάδος με αντικείμενο “Μάστερ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων” (ΜΒΑ).

Ολοκληρώνοντας επιτυχώς την άσκησή της σε έγκριτα δικηγορικά γραφεία της Θεσσαλονίκης, το έτος 2007 έλαβε την άδεια ασκήσεως δικηγορικού επαγγέλματος και έκτοτε άρχισε να δικηγορεί, ασκώντας ενεργή και μάχιμη δικηγορία σε όλους τους τομείς του δικαίου, με εξειδίκευση στο Αστικό Δίκαιο, Εμπορικό Δίκαιο και Δημόσιο Δίκαιο. Είναι δικηγόρος με δυνατότητα παράστασης σε όλες τις βαθμίδες των ελληνικών δικαστηρίων (παρ’ Αρείω Πάγω). Πλέον διατελεί μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.